Zrće

MaDi    Izleti brodom    Zrće
 
 
Rezervirajte svoj apartman!
 
(osoba) - Apartman
 

Zrće

U sjeveroistočnom dijelu otoka Paga, nadomak grada Novalje, nalazi se popularna plaža Zrće. Plaža je šljunčana sa zonama za nekupače, djecu i osobe s invaliditetom. Mogu se unajmiti čamci, jet-ski, ležaljke i suncobrani. Na njoj su smješteni brojni ugostiteljski objekti, vodeni tobogan i tereni za odbojku, a čuvaju je iskusni spasioci. U klubu Aquarius nudi se bogat izbor jela i raznih pića u zanimljivom ambijentu sa stolovima u bazenu.

Plaža je popularna među mladim ljudima zbog izvrsne zabave u klubovima koji tijekom cijelog dana privlače glasnom muzikom i ritmovima za ples. Zabava se nastavlja do ranih jutarnjih sati sa izvrsnim zabavnim programom u atraktivnim klubovima.

Plaža Zrće nalazi se jugoistočno od Novalje i posebna je priča. Ona je najljepša i najatraktivnija novaljska plaža. Njezin obalni dio prostrana je šljunčana površina na koju u špici sezone može stati više tisuća kupača. Ulaz u more je šljunčan, a zbog strmog spuštanja morskog dna plaža je izrazito duboka. Na plaži se mogu koristiti razni sportsko-rekreativni i zabavni sadržaji te kvalitetna ugostiteljska ponuda, a nekoliko atraktivno uređenih objekata pruža mogućnost zabave tijekom cijele noći.U akciji Hrvatske turističke zajednice i medija "Plavi cvijet", plaža Zrće proglašena je najljepšom i najuređenijom plažom na Jadranu za 2002. godinu.Svojim izuzetnim prirodnim osobinama, opremljenošću i sadržajima, plaža Zrće udovoljava strogim kriterijima Europske zaklade za obrazovanje i odgoj za okoliš pa od ljeta 2003. godine ima Plavu zastavu. Plaža je od Novalje udaljena oko 2 km, raspolaže s velikim uređenim parkiralištem.